Säljkåren söker franchisetagare

Nu expanderar vi ytterligare och söker Franchisetagare som vill driva ett eget lönsamt företag.

Vårt koncept är heltäckande och i branschen helt unikt. Våra produkter är erkända och lättsålda som gett försprång mot konkurrenterna.

Som företagare inom Säljkåren erbjuder vi inte bara en utvecklande och inspirerande utmaning, vi erbjuder också trygghet. Har du ett ordentligt driv, engagemang eller har du kanske redan en verksamhet, och vill bredda ditt utbud. Då är steget enkelt. Du har kontakterna och personalen, vi har produkterna och kunnande samt supporten.

Verksamheten bygger på uppsökande säljverksamhet av ideella föreningar där man bokar själv och genomför bokade besök med kontakpersonerna för de ideella föreningarna och klasserna och presenterar produkter och fördelarna med vårt koncept.

Alla varor finns på vårt centrallager och huvudkontoret ombesörjer allt som du behöver för att kunna fokusera på försäljningen av våra produkterna samt kundsupport till dina kunder. Du behöver inte anställa någon initialt, utan konceptet bygger på att du blir framgångsrik som egen företagare och har dina företagarkollegor runt om i landet samt oss på huvudkontoret som bollplank och support för att du ska bli framgångsrik.

Om Säljkåren

Varumärket Säljkåren ingår i koncernen BY SCHEPP AB som startade 1995. BY SCHEPP har sedan starten varit verksamt inom franchising samt sälj och marknadsföring.

Vi har närmare 20 års erfarenhet av franchising inom sälj, marknadsföring och affärsutveckling.

Säljkåren är ett ungt och växande företag inom detta gebit och har ett av Sveriges största sortiment av produkter till lag, idrottsföreningar och skolklasser.

Vårt koncept är heltäckande och i branschen helt unikt.

Våra produkter är erkända och lättsålda i alla olika prisklasser för att det alltid ska finns ”något för alla” som gett försprång mot konkurrenterna. Vi ser att våra ungdomar kan tjäna väldigt bra med pengar till sina gemensamt uppsatta mål. Vi förverkligar drömmar!

Vår vision är att finns från Ystad i söder till Haparanda i Norr inom överskådlig framtid.

Intresserad…?

Skriv några rader om dig själv och varför du vill bli företagare hos oss. Glöm inte att få med dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Varje kontakt behandlas konfidentiellt. Skriv till: info(at)saljkaren.se och skriv ”Företagare” i ämnesraden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!