Vår affärsidé

Säljkårens affärsidé är att vi ska vara det självklara valet när ideella team vill tjäna pengar till sina gemensamt uppsatta mål.

Säljkåren ska möjliggöra för lag, idrottsföreningar och skolklasser i Sverige att tjäna pengar till sina gemensamt uppsatta mål. Tack vare vårt breda utbud av produkter, produkternas höga kvalitet och alla kända varumärken som vi representerar samt - och framför allt - vår lokala närvaro är det enkelt, effektivt och utan ekonomisk risk att sälja våra produkter.

Något för alla.

Säljkårens idé är att alla som köper eller säljer våra produkter och upplevelser av lag, idrottsföreningar och skolklasser ska göra en riktigt bra och trygg affär genom oss. Vi har därför satsat på ett stort utbud av produkter och upplevelser med hög kvalitet samt kända varumärken som teamen säljer för ett riktigt bra pris. På så vis blir försäljningen både enkel och effektiv för alla parter. För att ingen ska behöva tveka på vår kvalitet så lämnar vi garanti på alla produkter och upplevelser. Allt för att det ska vara en trygg och bra affär för både köpare och säljare.

Utöver detta så är Säljkåren ett företag som har som vision att finnas representerade med lokal närvaro på de flesta orter runt om i Sverige. Här hittar du både bild och kontaktuppgifter till din lokala representant för din ort.

Vi har även underlättat för alla att komma i kontakt med oss via vårt 020-xxxxx som det alltid svarar någon på under kontorstid 9-16 måndag till fredag. Övriga tider hänvisar vi till våra personliga mail som du också hittar under kontakter.

Är det ett svar vi inte kan ge omgående till er så har vi en 24 timmars garanti på att ni får svar på era frågor och funderingar.

Vi värdesätter den personliga kontakten både innan ni har kommit igång med er försäljning men framför allt under resans gång finns vi alltid tillgängliga och svarar på allt från säljtips till leveranstider.

Vi hoppas att du också värdesätter den personliga kontakten med oss så ring eller skicka ett e-mail så bokar vi in ett möte tillsammamans mer er där vi går igenom hur ett säljupplägg skulle kunna se ut för ert lag, klubb eller klass.

Till sist önskar vi göra affärer med de som delar våra värdeord som ni hittar här.

Välkommen till Säljkåren!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!