Karriär hos oss

Vill du vara Säljkårens representant där du bor?

Säljkåren drivs som ett återförsäljarnätverk. Du ansvarar för ett geografisk område, där du säljer våra produkter och representerar Säljkåren genom ett eget företag mot både företag och ideella föreningar.  Vi hjälper till med att starta, och planera din verksamhet. Inga förkunskaper krävs, vi utbildar och ger ständig support.

Vårt koncept är heltäckande och i branschen helt unikt. Våra produkter är erkända och lättsålda som gett försprång mot konkurrenterna. Som företagare inom Säljkåren erbjuder vi inte bara en utvecklande och inspirerande utmaning, vi erbjuder också trygghet. Har du kanske redan en verksamhet och vill bredda ditt utbud. Då är steget enkelt. Du har kontakterna och personalen, vi har produkterna och kunnande samt supporten.

Intresserad…?

Skriv några rader om dig själv och varför du vill bli säljrepresentant hos Säljkåren. Glöm inte att få med dina kontaktuppgifter så skickar vi ytterligare info. Varje kontakt behandlas konfidentiellt. Skriv till: info(at)saljkaren.se och skriv ”Företagare” i ämnesraden eller klicka här.

Välkommen!


Bli en del av Säljkåren


Just nu finns det 318 föreningar i Nyköping registrerat i vårt föreningsregister! Vill du ge dom möjlighet att sälja Säljkårens produkter och samtidigt få en lönsam karriär inom Säljkårens team?

Kontakta Henrik Schepp för ett förutsättningslöst möte.

Välkommen med din ansökan på henrik(at)saljkaren.se

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!