Karriär hos oss?

Vill du vara Säljkårens representant där du bor?

Säljkåren hjälper idrottsföreningen eller klassen att samla in pengar till klasskassan eller laget. Vårt koncept är heltäckande och i branschen helt unikt. Våra produkter är erkända och lättsålda och vi erbjuder välkända varumärken inom olika produktkategorier och prisklasser.

Som säljrepresentant erbjuder vi dig inte bara en utvecklande och inspirerande utmaning men också trygghet. Har du kanske redan en verksamhet och vill bredda ditt utbud, då är steget enkelt. Du har kontakterna och personalen, vi har produkterna och erfarenheten samt supporten.
Du ansvarar för ett geografisk område, där du säljer våra produkter främst till ideella föreningar men också till företag. Du representerar Säljkåren genom ett eget företag eller som anställd. Vi hjälper dig givetvis med att starta, och planera din verksamhet. Inga förkunskaper krävs, vi utbildar och stöttar dig hela vägen.

Intresserad…?

Skriv några rader om dig själv och varför du vill bli säljrepresentant hos Säljkåren. Skicka din intresseanmälan och dina kontaktuppgifter till info(at)saljkaren.se.
Glöm inte att skriva "Säljrepresentant" i ämnesraden.

Om Säljkåren

Varumärket Säljkåren ingår i koncernen BY SCHEPP AB som startade 1995. BY SCHEPP har sedan starten varit verksamt inom franchising samt sälj och marknadsföring. Vi har närmare 20 års erfarenhet av franchising inom sälj, marknadsföring och affärsutveckling. Vår vision är att inom överskådlig framtid finnas från Ystad i söder till Haparanda i Norr.

Säljkåren har ett av Sveriges största sortiment av produkter till lag, idrottsföreningar och skolklasser.

Välkommen med din ansökan! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!