Tjäna pengar till klassen eller laget – starta en försäljning nu!

En skolresa med klassen, ett träningsläger med hela idrottsföreningen eller en resa för att spela cup med laget – nå era mål snabbt och enkelt med Säljkårens lättsålda produkter och upplevelser. Starta en försäljning hos oss och samla in pengar till idrottslaget, föreningen eller skolklassen.

Vill ni veta hur mycket pengar ni behöver tjäna för att nå hela vägen till ert mål? Hör av dig till oss så kan vi diskutera det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening.

Maila oss på info(at)saljkaren.se, ring oss på 0771-241900 eller fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret som du hittar här så kontaktar vi dig inom kort.


              Hur fungerar det?

1

Bestäm er för att starta en försäljning

När ni har enats om att starta en försäljning så utser ni en kontaktperson (minst 18 år) som kontaktar oss för att beställa säljpaketet som innehåller allt säljmaterial ni behöver, såsom säljguide till kontaktpersonen, säljkataloger, beställningslistor och säljtips till alla deltagare.

Säljpaketet kommer inom 1-2 veckor.

2

Ta upp beställningar från kunderna

När kontaktpersonen har fått Säljpaktet från oss är det bara att dela ut säljmaterialet till gruppen och börja ta upp beställningar av de olika produkterna som finns i säljkatalogen.

Vi lovar, våra produkter är verkligen populära och lättsålda! Sälj till familjen, grannar, släktingar, arbetsplatser eller varför inte till företagare som oftast ger bort julklappar och sommarpresenter till sina anställda och kunder.

3

Leverera - ta betalt - behåll er vinst

Efter ca 3-6 veckors säljperiod beställer ni exakt antal produkter/upplevelser som era kunder beställt av er. Vi levererar efter ca 2-4 veckor till en gemensam adress som ni meddelar oss, eller direkt till det företag som har beställt produkter av er. Ni levererar till kunden, tar betalt, betalar oss och behåller er vinst.

Enklare kan det inte bli, eller hur?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!