Tjäna pengar till era mål!

Planerar ditt lag, idrottsförening eller klass att åka på träningsläger, spela en cup, göra en klassresa eller något annat spännande tillsammans? Med Säljkårens produkter tjänar ni pengar och når era mål snabbt och enkelt. Sälj våra välkända och prisvärda produkter som alla ändå behöver köpa. Vi har ett av Sveriges största sortiment att välja på!

Säljkårens affärsidé är att vi ska vara det självklara valet när ideella team vill tjäna pengar till sina gemensamt uppsatta mål.

Säljkåren ska möjliggöra för lag, idrottsföreningar och skolklasser att tjäna pengar till sina gemensamt uppsatta mål i hela Sverige. Genom Säljkårens bredd på produkter, den höga kvaliteten samt alla kända varumärken och - framför allt - närvaron hos den lokala företagaren gör att det är både enkelt, effektivt och utan ekonomisk risk att sälja våra produkter. Hos Säljkåren finns produkter för alla.

För att era kunder inte ska behöva tveka på kvaliteten lämnar vi garanti på alla produkter vi förmedlar. Kika gärna på de bäst säljande produkterna just nu som du hittar här!


Tjäna tusentals kronor på
en försäljning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!